Cancer Fighting Foods: Everything You Need To Know About The Main Effects And Properties Of Food In The Fight Against Cancer Kindle Edition
by DONG LA (Author)
Bilingual
ENGLISH VERSION
Cancer Fighting Foods: Everything You Need To Know About The Main Effects And Properties Of Food In The Fight Against Cancer!
This book presents comprehensively the scientific basis of using food during meals to prevent and fight cancer. Fruits, vegetables and medicinal plants contain many active ingredients that have effects such as resistance to gene mutations, resistance to angiogenesis of cancer tumors, neutralizes the acidic environment of the cell that causes cancer, and epigenetic revertation to fight cancer.
The tumor must make lots of blood vessels to get nutrition. Anti-angiogenesis, to starve tumors, is a therapeutic revolution. Many fruits, vegetables, and medicinal plants also have anti-angiogenic properties. The book also presents the debate for nearly a century about the invention of Otto Warburg, who was awarded the Nobel Prize in 1931 for discovering that cancer was caused by a lack of oxygen during cellular respiration. This process is the fermentation of sugars, creating an acidic environment that causes cancer. Using a variety of foods can neutralize that acidic environment. Interestingly, we will see exercise, and practices such as Yoga, Qigong that increase the circulation of the body's air and blood can also prevent and fight cancer. If we know how to breathe properly, the air will be the most valuable medicine and not have to pay to buy. Modern science says that cancer is not only caused by mutations that change DNA sequences but also because of abnormal changes epigenetic, which are changes that do not change the DNA sequence. Epigenetic changes, which cause cancer, can be reversed with "epigenetic drugs" also found in the foods we eat every day.
Thank you so much for taking the time to check out my book. I know you're going to absolutely love it, and I can't wait to share my knowledge and experience with you on the inside! Why wait any longer? Don’t delay any more seconds, scroll back up; click the "BUY NOW WITH 1-CLICK"; button NOW and start fighting cancer TODAY
Tags: cancer fighting foods, cure cancer naturally, foods that fight cancer, food for cancer patient, anti cancer food, cancer free with food, anti cancer food book, healing cancer with food, cancer food diet, cancer killing foods, natures cancer fighting foods, the truth about cancer fighting foods, beating cancer with nutrition, food fighting cancer
BẢN TIẾNG VIỆT
Thực Phẩm Chống Ung Thư
Cuốn sách này trình bày toàn diện cơ sở khoa học của việc sử dụng thực phẩm để ngăn ngừa và chống ung thư. Trái cây, rau và cây thuốc có chứa nhiều hoạt chất có tác dụng như chống đột biến gen gây ung thư, chống sự tạo mạch máu nuôi khối u, trung hòa môi trường axit gây ung thư và hoàn nguyên biểu sinh để chống ung thư. Chống sự tạo mạch máu của khối u để bỏ đói nó là một cuộc cách mạng trị liệu. Nhiều loại trái cây, rau và cây thuốc cũng có đặc tính chống tạo mạch. Cuốn sách cũng trình bày cuộc tranh luận trong gần một thế kỷ về phát minh được giải Nobel của Otto Warburg vì phát hiện ung thư là do thiếu oxy trong quá trình hô hấp tế bào. Quá trình này tạo ra môi trường axit gây ung thư. Dùng nhiều loại thực phẩm có thể trung hòa môi trường axit đó. Thật thú vị, khi tập thể dục, luyện Yoga, Khí công làm tăng lưu thông khí huyết cũng có thể ngăn ngừa và chống ung thư. Nếu chúng ta biết cách thở đúng cách, không khí sẽ là liều thuốc quý giá nhất và không phải trả tiền để mua. Khoa học cũng cho biết ung thư không chỉ do các đột biến làm thay đổi trình tự DNA mà còn do những thay đổi bất thường về biểu sinh, đó là những thay đổi không làm thay đổi trình tự DNA. Thay đổi biểu sinh, gây ung thư, có thể được đảo ngược với "thuốc biểu sinh" cũng được tìm thấy trong các loại thực phẩm chúng ta ăn hàng ngày.
Tags: Thực phẩm chống ung thư, thực phẩm cho bệnh nhân ung thư , chiến thắng ung thư